Με Yoggies

ΤΑΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ

“Η ποίκιλη διατροφή έχει νόημα – στην καταπολέμηση των αλλεργιών και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της υγείας!”
Όποιο τρόπο σίτισης κι αν επιλέξετε για το κατοικίδιό σας με την τροφή Yoggies, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος. Μπορείτε να ταΐσετε τον σκύλο ή τη γάτα σας μόνο κόκκους ψυχρής έκθλιψης Yoggies ή “BARF” ή να δώσετε μαγειρεμένο φαγητό. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε να διασκεδάσετε τον σκύλο και τη γάτα με διάφορα φαγητά. Πιστέψτε ότι θα χαρούν για τους συνδυασμούς τροφών, συμπληρωμάτων και λιχουδιών που τους ετοιμάζετε και μπορούν επίσης να ενισχύσουν σημαντικά την υγεία τους. Με το Yoggies μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ταΐζετε πάντα σωστά το κατοικίδιό σας.

Το πρώτο προϊόν της Yoggies ήταν το γιαούρτι για την ανάρρωση του σκύλου Roxy. Άρχισε να βοηθά όχι μόνο τον Roxy, αλλά και άλλα σκυλιά. Και έτσι γεννήθηκε η εταιρεία Yoggies.
Όραμά μας είναι η παραγωγή υγιεινών ζωοτροφών χωρίς χημικά. Γι’ αυτό τώρα καταλήξαμε στην ιδέα της ποικίλης τροφής από την Yoggies, που μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό και την υγεία των σκύλων και των γατών, γιατί σήμερα κάθε κτηνίατρος σίγουρα θα επιβεβαιώσει ότι η Υγεία ξεκινά στο μπολ®.

Είμαστε #1 στην αγορά με την ευρύτερη γκάμα υγιεινών ζωοτροφών χωρίς χημικά.

Ακόμη και χάρη σε αυτό, σήμερα μπορείτε να ταΐζετε κόκκους ψυχρής έκθλιψης, “BARF”, να ταΐζετε μαγειρεμένο φαγητό, έχετε πολλά συμπληρώματα και λιχουδιές Yoggies διαθέσιμα για τα κατοικίδια ζώα σας. Και μπορείτε επίσης να αλλάξετε, να συνδυάσετε και να συμπληρώσετε αυτές τις τροφές και τα συμπληρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τα Yoggies, μπορείτε εύκολα να συνθέσετε ΠΟΙΚΙΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.