Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Ισχύει μονάχα για τις τυποποιημένες σειρές (paws & woof 1 και τα αξεσουάρ). Επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή όταν το προϊόν επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Σε όλες τις υπόλοιπες σειρές που είναι προσωποποιημένες δεν είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων.

Τα προϊόντα που θα επιστρέψετε θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς. Για τη διαδικασία της αλλαγής / επιστροφής Θα πρέπει προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail. Φροντίζουμε ιδιαιτέρως τη συσκευασία μας ώστε να παραλαμβάνετε πάντα τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση και να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφή.

Για ακύρωση παραγγελίας ή τροποποίηση αυτής (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. +30 210 2841353  ή στο 698.2551025.
Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι και 2 ημέρες από την παραγγελία (ισχύει για τις προσωποποιημένες σειρές). Μετά την τρίτη ημέρα της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.